Magunkról

Mi a Circular Point?

A Circular Point a Geonardo Kft. által létrehozott szolgáltatóközpont, mely a körforgásos gazdasághoz kapcsolódó gyakorlati és üzleti megoldásokat kínálja cégeknek és szervezeteknek. Sokoldalú szolgáltatásaink lehetőséget adnak arra, hogy vállalatának vagy szervezetének a leginkább megfelelő, a körforgásos gazdaság elvein nyugvó, gyakorlatorientált szakmai támogatást vegye igénybe. Az a célunk, hogy tevékenységünk egyaránt szolgálja ügyfeleink üzleti hatékonyságát és jövedelmezőségét, valamint pozitív környezeti, társadalmi és fogyasztói hatásokat fejtsen ki. A körforgásos gazdaság számos lehetőséget rejt az innovációra, az ügyfelekkel való intenzív és hosszútávú kapcsolat kialakítására, illetve a negatív környezeti hatások csökkentésére, és a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodásra.

Büszkék vagyunk rá, hogy a BS 8001 szabványt, amely a világ első, és eddig egyetlen körforgásos gazdasági tanúsítványa, a Brit Szabványügyi Testület (British Standards Institution, BSI) kizárólagos hazai partnere a Circular Point forgalmazza.  A BS 8001 tanúsítványról ide kattintva olvashat részletesebben.

Ismerkedjen meg jobban a körforgásos gazdasággal és szolgáltatásainkkal

 


Geonardo is an innovation and technology company active in the energy, environment and sustainable development fields. Geonardo provides research, innovation and consultancy services and cutting-edge solutions in the renewable energy, resource efficiency, climate change and natural resources sectors. Across these sectors, Geonardo conducts state-of-the-art life cycle assessments (LCA), GIS/remote sensing and 3D terrestrial laser scanning (TLS) applications, develops web-based planning and decision support tools, and implements novel training, capacity building, institutional strengthening, and communication and dissemination actions.